Idag vill jag dela något med dig som jag längtat i flera månader efter att få dela:

Min film!

En liten bakgrund:

Sedan i somras har jag förberett för att börja kombinera min passion för välmående med det jag gör som faktiskt lönearbete (d.v.s. skriver texter och hjälper egenföretagare med deras marknadsföring och kommunikation).

Jag vill samla allt det som är jag, i ett och samma. Samma hemsida, samma allt.

Och hur bättre presentera det och mig än genom en vacker liten film?

I slutet av sommaren hade jag därför den lysande filmaren Daniel Nilsson här på besök hos mig i min lilla stuga. Han följde med mig på morgonyogan nere vid vattnet, och i köket, i naturen, i trädgården och i min arbetsvardag, och nu äntligen kan jag presentera och visa resultatet av vårt möte för dig:

Vid vintersolståndet, som ett vackert skifte in i det nya, kommer jag även att släppa en helt ny hemsida här på www.åsasaga.se, där jag alltså bjudit in även kommunikationen, sida vid sida med välmåendet.

Några glimtar av det nya:

skarmavbild hogkanslig

Åsa-Saga at work

skarmavbild beratta

Jag är fortfarande samma person förstås, och ÅSASAGA-världen är fortfarande samma, bara lite större.

Så jag hoppas att du ger mig förtroendet att bli med mig även dit.

Isåfall ses vi snart där!

*

Gryningshimlar & glittrande frost,

Åsa-Saga

Att dela är omtanke

Det här kan vara just vad någon av dina vänner behöver läsa idag. Att dela är omtanke! Du delar enkelt texten med hjälp av sociala medier-knapparna här bredvid.

Om Åsa-Saga

Åsa-Saga är journalisten och språkkonsulten som hjälper egenföretagare både med deras textkommunikation och med att må bättre. Hon är uppskattad för sitt levande och språk och sina inspirerande texter, och har en ständig förkärlek för färger, naturen och personliga uttryckssätt.

Knyt kontakt med Åsa-Saga på en gång, genom ÅSASAGA, på Facebook, Instagram och hennes kontaktsida.