Resurser för ditt välmående
Högkänslighet

Högkänslighet

Kreativ och fritänkande, men med ett stort behov av att få vara i fred och smälta intryck? Du är inte ensam om din känslighet. Såhär kan vi högkänsliga kreatörer bygga en tillvaro som tar tillvara på oss på bästa sätt.

Läs mer här

Välmående - Fri inspiration

Fri inspiration

Tio års utforskande bland coacher, kuratorer, präster, livskonstnärer och andra kloka människor resulterade i min e-bok 12 genvägar till att bli mer den du vill vara. Den hjälper dig att skapa en hållbar grund, för både ditt liv och ditt företagande. Och just nu vill jag dela den med dig helt gratis.

Läs mer här

Artiklar & intervjuer

Artiklar & intervjuer

Här hittar du mina bästa texter om vägarna till mer kreativitet, till mer tillit, till självomhändertagande och återhämtning. Dessutom får du del av min intervjuserie med förebilderna som redan lever mjukheten i praktiken.

Läs mer här

Superbra! Ett inspirationsbrev som verkligen gör skäl för namnet. Vackert – så fint tonläge och läckra formuleringar. Stort tack!

Iréne Ödmark Hall

Vill bara berätta hur otroligt härliga och inspirerande dina nyhetsbrev är! Tack för allt du gör och delar med dig av!

Anita Öhrlund

Vilket fantastiskt nyhetsbrev Åsa-Saga, så inspirerande och igenkännande! Och du skriver ju så fint att man blir glad bara av att läsa dina fina ord! Tack så innerligt!

Moni Ström-Lundin

TACK Åsa-Saga för ett jättefint utskick som jag blev peppad och glad av! Hela din tipslista låter toppen! Jag skriver ut detta mejl eftersom det är så bra!

Maria Engström

Tack för all styrka och skönhet du sprider Åsa-Saga. Jag hoppas att du fortsätter skriva länge, länge till.

Jonna