Första gången jag anlitade Åsa-Saga var för många år sedan då hon hjälpte mig med texter på webben och för nyhetsbrev. Idag är hon även är en förebild i att skapa sig frihet att bo på landet och samtidigt arbeta online. Jag rekommenderar henne varmt för alla som vill lyckas på webben! Anna Åberg

Sveriges mest digitala nomad, Anna Åberg

Jag hade en känsla av att jag skulle få ut mycket av samarbetet med Åsa-Saga, och det har jag! Hon har förmågan att möta mig precis där jag är, och har hjälpt mig både att våga göra mig synlig och att se på marknadsföring på ett helt nytt sätt.

Det bästa med Åsa-Saga är hennes engagemang, personlighet, kunskap och hur lätt det är att kommunicera med henne. Vi har arbetat tillsammans med texter och med att bygga min hemsida, och jag rekommenderar henne absolut!

Linda Acklén

Föräldra- och familjecoach, Linda Acklén

Skrivande är mitt yrke som jag utövar dagligen, så jag var tveksam till om jag skulle kosta på mitt manus en språkgranskning. Men Åsa-Saga lyfte min text till helt andra höjder!

Jag blev förvånad att det gick att göra texten så mycket bättre – bättre flyt, och mycket bättre förståelse när man läser, då Åsa-Saga är suverän på att hitta till exempel syftningsfel som man blir blind för själv.

Och hon har ett så fantastiskt ödmjukt och professionellt sätt att ge kritik och förbättringsförslag på. Jag känner mig jättebra fast hon påpekar saker som kan bli ännu bättre!

Jag är jätteglad att jag anlitade henne!

Lars-Göran Halvdansson

Journalist, coach & författare

Jag har anlitat Åsa-Saga till att bygga en hemsida till våra retreats, och för att skriva texter till både en bok och till webben, och när hon gör något så gör hon det fullt ut. Våra kunder är imponerade över våra välformulerade texter som de sugs in i.

Åsa-Saga är effektiv, och gör alltid det hon ska till utlovad sluttid. Dessutom meddelar hon under uppdragets gång hur allt fortlöper, och det uppskattar jag mycket. Jag har rekommenderat henne vidare till flera andra!

Maria Bergmark

Grundare & yogalärare, Yogastudion i Umeå

Jag gillar att skriva och tycker generellt om att göra det mesta av marknadsföringen i min verksamhet själv. Att anlita någon till att skriva mina texter kändes inte självklart men jag är glad att jag gjorde det!

Åsa-Saga är väldigt bra på att lyssna in och förstod precis vad som behövdes för att skriva en bättre ”Om mig”-text; en text som faktiskt känns mer personlig än om jag skrivit den själv!

Det känns fortfarande som mina ord, men texten är ännu bättre riktad mot mina kunder och förklarar min verksamhet på ett mycket bra sätt. Riktigt bra jobbat!

Daniel Nilsson

Filmproducent & fotograf, Daniel Nilsson

Jag rekommenderar absolut Åsa-Sagas texttjänster! Hon skriver på ett sätt som känns naturligt och genuint, och allra bäst tyckte jag om intervjun med henne via Skype – att bara få prata och att hon sedan gör en text av det och kommer med förslag på olika input i texten. Hon är fantastisk på det hon gör! Hanna Alperud

Kostrådgivare & rawfoodinspiratör, Raw for good

Jag har fått bättre formulerade texter, som är mer riktade mot kunden men ändå på ett personligt sätt. Det kändes som att du förstod vad jag ville ha, och det har fungerat mycket bra. Bra jobbat!

Kajsa Nilsson

Grafiker & illustratör, Kajsaform

Jag har tidigare skrivit storytelling-texter själv, och brukar skriva så att det fungerar, men Åsa-Saga fick min text att bli än mer levande! Hon lyssnar till hur jag uttrycker mig och fångar det sedan i texten, och dessutom visar hon visar ett genuint intresse för min verksamhet, vilket känns väldigt roligt. Vill du ha personliga texter så ska du absolut anlita henne!

Sophie Resare

Epic Living Sweden AB

Jag älskade det inledande telefonmötet med Åsa-Saga, det var så roligt och inspirerande och jag ville aldrig att det skulle ta slut! Hon har hela vägen varit lätt att jobba med, förstod på en gång vad jag behövde hjälp med och kom med bra egna förslag till hur vi skulle skriva.

Nu med Åsa-Sagas färdiga mallar att utgå ifrån så känns det underbart för mig, eftersom jag inte längre behöver skriva samma information i flera mejl om dagen.

Jag ser fram emot att arbeta med Åsa-Saga igen, och att rekommendera henne till andra? Det har jag redan gjort, och kommer att fortsätta göra!

Viktoria Davidsson

Fotograf, Fotograf Viktoria Davidsson

Samarbetet med Åsa-Saga har varit fantastiskt lätt – hon gör det hon säger, utför arbetet snabbt, och är positiv och inspirationsfylld!

Efter ha fått hjälp av henne känner jag mig trygg i att dela mina idéer med min publik eftersom jag vet att allting är skrivet på ett sätt som inspirerar människor och är lätt att läsa och förstå. Jag tyckte mycket om att hon dessutom förklarade varför det är det bättre att skriva si och inte så. Hon är en expert på det hon gör, och jag rekommenderar henne absolut!

Anna Pugačova

Motivationsföreläsare, livs- & hälsocoach, Annas Naturliga

Jag älskar ‘Från osynlig till självklar’, Åsa-Saga! Supervärdefullt material, och det känns att du vet vad du pratar om. Det här materialet kommer att hjälpa många. Åsa Boström

Coach, författare & konstnär, ÅSA BOSTRÖM

Maken till färg- och glädjeexplosion får en leta efter! Explosionen sker lågmält och mjukt som en värmevåg genom kroppen i kontakt med dig Åsa-Saga. Vartefter jag läste kände jag mig mer och mer buren, och som att jag hade någon att hålla i handen när jag utforskar vad jag behöver för att må bra. Boken talar på så många nivåer och jag älskar det!

Petra Eleonora Eriksson

Inspiratör, Petra Eleonora

TACK Åsa-Saga för ett jättefint utskick som jag blev peppad och glad av! Hela din tipslista låter toppen! Sparar detta mail, t.o.m. skriver ut det eftersom det är så bra! Maria Engström

Vilket fantastiskt nyhetsbrev Åsa-Saga, så inspirerande och igenkännande! Jag älskar idén med intervjuerna och att få ta del av detta rika. Jag läser allt du skickar ut, alltid intressant och bevisande – ja, att man kan välja hur man lever sitt liv menar jag då. Jag ser redan fram emot nästa brev du skickar ut till oss. Är så glad att jag får ta del av allt det du gör och vill dela med dig av. Och du skriver ju så fint så man blir glad bara utav att läsa dina fina ord. Tack så innerligt!

Moni Ström-Lundin

Gillar verkligen det du skapar Åsa-Saga, du är en sann inspirationskälla!

Mia Wallerud

Det gläder mej att få ta del av dina tankar och ideér. Det är härligt att se att det finns sådana som du som har så mycket ideér och inspiration och är så full av kärlek och glädje och värme! Fortsätt med det kära Åsa-Saga!

Ursula Jacklin Åkesson

Tack för all styrka och skönhet du sprider Åsa-Saga. Jag hoppas att du fortsätter skriva länge, länge till. Jonna

Åsa-Saga är enormt engagerad, inlyssnande och inspirerande! Hon är professionell, men samtidigt med en egen stil när det kommer till att arbeta med dig, och allt känns genuint, äkta och otroligt närvarande.

Hon har verkligen lyft vår hemsida till nya nivåer, och hon har dessutom skrivit den bok vi snart ska släppa. När jag fick läsa manuset till den första gången var känslan WOW! Att hon kunde ta våra samtal och formulera dem till så vackra ord och meningar, och med sådant öga för detaljer. Jag är så imponerad!

Åsa-Saga är dessutom lätt att ha en rak och ärlig kommunikation med. Jag rekommenderar henne utan tvekan.

Moa Westman

Yogalärare, beteendevetare & hälsocoach, Yogaretreats Norrland

Åsa-Saga har varit en ovärderlig hjälp vid uppstarten av min enskilda firma. Utifrån inget mer än mina tankar och visioner har hon skapat en helt ny och fin hemsida åt mig, och hon var hela vägen drivande, resultatinriktad och grymt mån om kvaliteten.

Jag visste redan sedan innan att hon gör ett bra jobb och är grymt bra på det hon gör, och jag är mer än nöjd med det hon gjort åt mig. Jag rekommenderar definitivt andra att anlita henne!

Henrik Johansson

Arborist, TrädHenke

Du är bästa texthjälpen, Åsa-Saga! Jag gillar ju att skriva mina texter själv, men det jag skriver blir liksom ofta lite för stelt och vetenskapligt. När du går igenom texterna så får de ett sådant fint flyt, och en mycket mjukare ton!

Jag har rekommenderat dig till flera andra företagare jag känner, och det kommer jag att fortsätta med!

Malin Lindmark

Grundare & tvålmakare, Malin i Ratan

Jag insåg snabbt att jag och Åsa-Saga ”talar samma språk”, och jag är så tacksam över att jag anlitade henne till att ge vår hemsida nytt tema och nytt utseende.

Jag känner mig glad och stolt över att hemsidan nu känns inbjudande, och många kunder har kommenterat att den är jättefin. Nu har det inte gått så lång tid ännu, och vi är heller inte riktigt färdiga, men jag tror att vi har fått fler besökare!

Det bästa med att arbeta med Åsa-Saga är att kommunikationen fungerar så bra, och dessutom att hon kan mer än vad man förstår initialt – hon ser med en helhetssyn på det man behöver hjälp med. Jag rekommenderar absolut hennes tjänster till andra företagare! Merete Fischer

Ägare av Meretes butik, Meretes butik

Jag hade sett ett par jobb som Åsa-Saga hade gjort och tyckte att de såg bra ut, så när det blev dags att förnya min egen hemsida hade jag inga tveksamheter inför att anlita henne. Nu är den nya hemsidan klar, och jag tycker att den blev både snygg och lätt att navigera på.

Det jag tyckte bäst om med samarbetet var att Åsa-Saga skapade bra texter till min hemsida enbart genom att intervjua mig och sedan tolka de samtalen till text. Hon är lätt att samtala med, glad, trevlig och lyhörd, och dessutom bollar hon idéer med mig som kund. Jag rekommenderar henne!

Joakim Kjellgren

Finsnickare & träbåtsbyggare, JK Finsnickeri

Åsa-Saga förstod precis vad jag menade och ville förmedla, levererade mer och bättre än jag förväntade mig, och jag kände hela tiden att jag kunde luta mig mot vårt samarbete.

Jag brukar skriva allt mitt material själv, och var därför lite tveksam till att köpa en extern tjänst, men jag är så glad att jag gjorde det. Jag upplever att jag har fått mer positiv respons, mer engagerade följare, och de har dessutom bjudit in till sköna samarbeten.

Och dessutom: den sköna avslappnade känslan som infann sig när Åsa-Saga styrde upp och fixade processen går inte att mäta i pengar! Jag hoppas få tillfälle att anlita henne igen. Ulrika Cassel

Yogalärare & fysioterapeut, Mya Flow

Jag rekommenderar definitivt  Åsa-Sagas texttjänster - hennes engagemang, servicekänsla och trevliga bemötande är outstanding!

Anette Faringer

Bildterapeut, Bildterapi Centrum Stockholm

Tusen tack för ett fantastiskt jobb Åsa-Saga! Jag visste inte innan vad du hade för engelska språkkunskaper, men jag är mycket nöjd över resultatet!

Du har varit lyhörd och noggrann vid översättningen av min webbutik, och det känns väldigt tryggt att texterna dessutom blir slutgranskade av en person med engelska som modersmål.

Jag är jättenöjd!

Caroline Ahlbäck

Smyckesdesigner och grundare av Andra Augusti, Andra Augusti

Jag har inga tveksamheter inför att anlita Åsa-Saga till mina olika slags texter. Jag tycker att hon är en språkartist! Hon ger smidiga lösningar på detaljnivå i texten och ändå har koll på textens helhet, stil och röda tråd.

I samarbetet är hon också enkel att förstå och kommunicera med. Hon hittar nästan alltid smidiga, eleganta och lättillgängliga textalternativ när jag känner att jag kört fast. Ge henne dina pengar och du får tillbaka hög kvalitet!

Henrik Storm

Entreprenör & attraktionskonsult, Attraktionsakademin

Jag tycker så himla mycket om dina texter och det du gör, Åsa-Saga! Tack för att du delar med dig och för att du finns! <3

Toni Wincent

Daglig lycka

Jag är långt ifrån en yogaintresserad, lugn feelgoodmänniska med tålamod att läsa recept och laga raw food, och befinner mig även långt ifrån insikten om att det nog vore bra att ägna sig åt sådant eller vila en stund ibland. En främmande människa på nätet som ska ge råd om hur jag ska leva eller som låter snäll genom skärmen – nja, det är inte min grej. Men – jag lockades av de vackra bilderna på Facebook, klickade in mig på hemsidan och laddade hem Åsa-Sagas e-bok, och trots att jag inte väntade mig att det skulle vara min genre fångade hon mitt intresse redan med den första punkten, som jag helt håller med om. En trevlig bok som ställer bra frågor och går att återkomma till när man behöver tänka annorlunda.

Maria-Thérèse Sommar

Fotograf, konstnär & skribent, Afiori

Vill bara berätta hur otroligt härliga och inspirerande dina nyhetsbrev är! Tack för allt du gör och delar med dig av! Anita Öhrlund

Superbra! Ett inspirationsbrev som verkligen gör skäl för namnet. Vackert – så fint tonläge och läckra formuleringar. Stort tack!

Iréne Ödmark Hall

Läser din e-bok just nu, den är fantastisk! Amelia Davis

Tack för nyhetsbrevet från dig, ibland har jag inte tid att läsa, ser dem ligga där i inkorgen ett tag men idag läste jag det du skrivit och jag är glad över din sunda inställning. Att du förmedlar en bra balans mellan alternativa och sjukvården, att båda kan behövas och att de kan komplettera varandra. Du ger så mycket av dig och dina tankar är så fina att läsa!

Karolina Vannebäck Pantzare

Superbra! Ett inspirationsbrev som verkligen gör skäl för namnet. Vackert – så fint tonläge och läckra formuleringar. Stort tack!

Iréne Ödmark Hall

Vill bara berätta hur otroligt härliga och inspirerande dina nyhetsbrev är! Tack för allt du gör och delar med dig av!

Anita Öhrlund

Vilket fantastiskt nyhetsbrev Åsa-Saga, så inspirerande och igenkännande! Och du skriver ju så fint att man blir glad bara av att läsa dina fina ord! Tack så innerligt!

Moni Ström-Lundin

TACK Åsa-Saga för ett jättefint utskick som jag blev peppad och glad av! Hela din tipslista låter toppen! Jag skriver ut detta mejl eftersom det är så bra!

Maria Engström

Tack för all styrka och skönhet du sprider Åsa-Saga. Jag hoppas att du fortsätter skriva länge, länge till.

Jonna