Hej!

Så roligt att du har hittat hit! Det är jag som är Åsa-Saga.

Mig hittar du för det mesta på mitt hemmakontor med utsikt över Nordingrås berg och vatten, skissandes på hemsidor, texter eller digitala strategier åt mina kunder.

Men mest känd är jag nog för min e-bok Första hjälpen för högkänsliga, som blivit en större succé än jag någonsin kunnat drömma om.

Jag arbetar som språkkonsult och digital assistent åt egenföretagare som vill ha hjälp att jobba smartare digitalt och nå ut ännu bättre.

Jag har turen att få hjälpa mina kunder med hemsidor, texter, Facebook-annonser, reportage, bokmanus, nyhetsbrev, digitala strategier och mycket mer.

Människor kallar mig ofta för strukturerad, grundlig, och duktig på datorer och teknik, men mina passioner är nog snarast välmående och digitalt företagande i lika delar.

Jag älskar att vara till hjälp, lika mycket när det gäller webb som när det gäller återhämtning efter stress.

Som inspiratör inom välmående och högkänslighet har jag synts i bland annat Yoga World, Amelia, Hemmets Journal och Allers:

När jag inte är upptagen med att skapa texter eller webbnärvaro åt mina kunder, eller blogga om self-care, välmående och mjukhet, så kan du hitta mig:

♥ På yogamattan i mjuka sidvridningar

♥ I köket, skapandes desserter utan gluten, mjölk eller socker

♥ Med sjuttiotalsmusik i öronen, som Elton John, Joni Mitchell eller The Band

♥ Gosandes med min datanörd till pojkvän eller ännu hellre hans gulliga gråhund/kelpie-blandning Bella

…och på lördagsförmiddagarna lösandes Melodikrysset, alltid!

Om du inte kan hejda dig utan vill höra ännu mer – här är fem saker du kanske inte visste om mig:

Jag är hästtjej ända in i själen, med ett gammalt banrekord för ponnytrav på Umåker som fjäder i hatten.

Jag har två års studier till journalist och tre års studier till språkkonsult i bagaget, och en examensuppsats inom något så nördigt som funktionell grammatik.

Efter en sjuårig sjukskrivning för utmattning och depression redan vid 24 års ålder är jag numera väldigt medveten i mina livsval. Att jag bor på vackra Höga Kusten, arbetar deltid och helt platsoberoende? Inte en slump.

Jag är utbildad lärare i Restorative Yoga, och en grundmurad anhängare av vila, trygghet och stora mängder mjukhet.

TV-serien Gift vid första ögonkastet, alla säsonger, alla avsnitt, alla länder? Oh yes, jag har sett dem. :)

Fortfarande kvar? Låt oss hålla kontakten! I mitt nyhetsbrev delar jag resurser, tips och personliga uppdateringar som du inte får någon annan stans:

Superbra! Ett inspirationsbrev som verkligen gör skäl för namnet. Vackert – så fint tonläge och läckra formuleringar. Stort tack!

Iréne Ödmark Hall

Vill bara berätta hur otroligt härliga och inspirerande dina nyhetsbrev är! Tack för allt du gör och delar med dig av!

Anita Öhrlund

Vilket fantastiskt nyhetsbrev Åsa-Saga, så inspirerande och igenkännande! Och du skriver ju så fint att man blir glad bara av att läsa dina fina ord! Tack så innerligt!

Moni Ström-Lundin

TACK Åsa-Saga för ett jättefint utskick som jag blev peppad och glad av! Hela din tipslista låter toppen! Jag skriver ut detta mejl eftersom det är så bra!

Maria Engström

Tack för all styrka och skönhet du sprider Åsa-Saga. Jag hoppas att du fortsätter skriva länge, länge till.

Jonna