Hej! Det är jag som är Åsa-Saga. Vad roligt att du hittat hit!

Jag driver en kommunikationsbyrå, skapar välmåenderesurser, och hjälper enpersonsföretagare både att må bättre och att nå ut med det de skapar på allra bästa sätt.

Hur välmående och kommunikation hänger ihop?

För mig är det självklart:

Som enpersonsföretagare och kreatörer är vi våra egna främsta resurser, både att nå ut med (”Hej kunden! Jag är awesome!”) och ta hand om (Den där stressen, du vet.).

Allt som är vi hänger ihop. Vi är både mjukheten mot oss själva och vårt extrovert tjusiga. Och det ena påverkar alltid det andra.

asasaga_illu_300px

(För ett företagande du inte mår bra i är ju ändå inget lyckat företagande.)

Jag hjälper dig att:

♥  Se din hemsida med kundens ögon

♥  Skapa texter som svänger och sjunger som du

♥  Kommunicera dina erbjudanden på ett sätt som når fram

♥  Upptäcka hur du kan göra ditt varumärke tydligare

♥  Skapa rutiner för att få in vila och påfyllning i dina dagar

♥  Må bättre med hjälp av naturliga resurser

♥  Ta hand om dig i ditt liv och arbete om du är högkänslig

♥  Våga prova rawfood

… och mycket mer!

Alltihop och bägge delarna. Din insida såväl som ditt extrovert tjusiga.

Välmåendet och kommunikationen.

För att vårt företagande består av oss, och för att vi är hela människor.

För att börja lära känna varandra, och för att ge dig en första glimt av hur jag kan hjälpa dig, vill jag ge dig min omtyckta e-bok Från osynlig till självklar. Alldeles gratis!

I e-boken delar jag mina 10 bästa knep för att göra din företagskommunikation oemotståndlig, och det är enkla steg som du kan genomföra helt på egen hand, helt utan att behöva anlita proffshjälp.

Fyll i ditt namn och din mejladress i rutorna här under, så landar e-boken i din inkorg, lätt som en plätt:

Jag älskar ’Från osynlig till självklar’, Åsa-Saga! Supervärdefullt material, och det känns att du vet vad du pratar om. Det här materialet kommer att hjälpa många. Åsa Boström

Coach, författare & konstnär, ÅSA BOSTRÖM

Skrivande är mitt yrke som jag utövar dagligen, så jag var tveksam till om jag skulle kosta på mitt manus en språkgranskning. Men Åsa-Saga lyfte min text till helt andra höjder!

Jag blev förvånad att det gick att göra texten så mycket bättre – bättre flyt, och mycket bättre förståelse när man läser, då Åsa-Saga är suverän på att hitta till exempel syftningsfel som man blir blind för själv.

Och hon har ett så fantastiskt ödmjukt och professionellt sätt att ge kritik och förbättringsförslag på. Jag känner mig jättebra fast hon påpekar saker som kan bli ännu bättre!

Jag är jätteglad att jag anlitade henne! Lars-Göran Halvdansson

Journalist, coach & författare, LOS Utveckling AB

Att anlita någon till att skriva mina texter kändes inte självklart men jag är glad att jag gjorde det!

Åsa-Saga är väldigt bra på att lyssna in och förstod precis vad som behövdes för att skriva en bättre ”Om mig”-text; en text som faktiskt känns mer personlig än om jag skrivit den själv! Daniel Nilsson

Filmproducent & fotograf, Daniel Nilsson

Jag tycker så himla mycket om dina texter och det du gör, Åsa-Saga! Tack för att du delar med dig och för att du finns! <3 Toni Wincent

Daglig lycka

Kan inte säga mycket annat än att du gör mig glad och pepp på livet! Tack! Madeleine Isaksson

Haparanda/Umeå

Vad gör mig till rätt person att ta hjälp av?

Jag är språkkonsult och journalist, utbildad inom kommunikation, varumärkesbyggande och onlinemarknadsföring, och jag har 20 års erfarenhet av att arbeta med texter.

I min erfarenhetsbank finns dessutom inte bara en sjuårig sjukskrivning för depression och utbrändhet, utan även rika kunskaper i konsten att skapa en väg som inte bara leder ”tillbaka” utan vidare till något ännu mycket bättre – till ett liv helt skräddarsytt efter mina behov och talanger.

tva-bilder-i-bredd-till-om-mig

Jag vet vilka beståndsdelar som gör både våra liv och våra egenföretagarliv hållbara.

Vi måste ta hand om både insidan och det extrovert tjusiga.

Välmåendet och kommunikationen.

asasaga_illu_300px

Kom, välkommen, kika in i min värld:

Lär känna Åsa-Saga mera:

Namn: Åsa-Saga Hammarstedt

Bor: Nyinflyttad till en by utanför Nordingrå, Höga Kusten, till ett litet rött hus med utsikt över vatten och skogar och berg.

Husdjur: Det ska väl vara fåglarna på fågelmatningen utanför mitt fönster isåfall. Och så förstås de sju älgarna som brukar hålla till på ängen nedanför, de två ekorrarna som bor i tallen, och den vackra lodjurshannen som en dag gick här alldeles utanför vardagsrumsfönstret.

Gör: Skribent, kreatör, kommunikatör, inspiratör. Är även nyligen diplomerad botanisk aromapedagog, och har bakgrund och utbildning inom filosofi, rawfood, yoga, fotografi, ekobruk och självhushållning, samt en bunt närande tekniker inom healing och personlig utveckling.

Passioner: Går lätt igång på kvantfysik och vetenskap, rawfood-efterrätter, yoga, naturen och fågelskådning. Och musik! Och hästar! (Och för all del även kor. Att min första sköthäst var en vit ko vid namn Harald har bestämt format mitt hästintresse en del.)

Guilty pleasure: Superfeelgood-musikal-serien Glee. Och Bonde söker fru, förstås, för feelgoodkombon av lantliv och romantik!

Favoritcitat:

”You don’t understand! I can’t live an ordinary bottom-down life like you! I want it all! The dizzling highs, the terrifying lows, the creamy middles!”
- Homer Simpson

”Do I contradict myself? Very well, then I contradict myself. I am large, I contain multitudes.”
- Walt Whitman

Åsa-Saga
De senaste bilderna från @asasaga på instagram:
Åsa-Saga hemma på gården i Nordingrå

Superbra! Ett inspirationsbrev som verkligen gör skäl för namnet. Vackert – så fint tonläge och läckra formuleringar. Stort tack!

Iréne Ödmark Hall

Vill bara berätta hur otroligt härliga och inspirerande dina nyhetsbrev är! Tack för allt du gör och delar med dig av!

Anita Öhrlund

Vilket fantastiskt nyhetsbrev Åsa-Saga, så inspirerande och igenkännande! Och du skriver ju så fint att man blir glad bara av att läsa dina fina ord! Tack så innerligt!

Moni Ström-Lundin

TACK Åsa-Saga för ett jättefint utskick som jag blev peppad och glad av! Hela din tipslista låter toppen! Jag skriver ut detta mejl eftersom det är så bra!

Maria Engström

Tack för all styrka och skönhet du sprider Åsa-Saga. Jag hoppas att du fortsätter skriva länge, länge till.

Jonna