Nu är det bara en månad kvar tills det vänder: Om 31 dagar är det nämligen vintersolstånd, årets mörkaste dag. Och sedan går vi mot ljuset igen. Snart snart..!

Här på Höga Kusten har snön både kommit och försvunnit, skogen är fuktigt grön, och morgnarna är guld och aprikos neröver fjärden.

Hur har du det där du är? Jag hoppas så att du har det bra, och att du får må lugnt och gott.

vitbox20x20

161119-November-utan-sno

vitbox20x20

Jag vill passa på att berätta för dig om Write Your Self – det program för läkande skrivande som jag sedan i somras har äran att få vara en del av.

Vårt fokus på Write Your Self är läkande efter trauma, och den kraft som finns i att få sätta ord på våra smärtsamma upplevelser. Genom våra program kan du få hjälp att finna ord för och återerövra just DIN berättelse, och genom det gå från känslor av ledsnad och maktlöshet till styrka och en väg vidare.

Här i den vackra kortfilm vi skapat berättar min kollega Anna Lovind mer:

vitbox20x20

vitbox20x20

Nu under november delar vi på Write Your Self ut stipendier, både för dig som vill skriva din historia, och dig som vill hjälpa andra att skriva sin.

Om du känner att detta sätt att läka och hitta mer välmående känns som något för dig så är stipendierna en underbar möjlighet. Du är varmt välkommen att läsa mer om dem på vår hemsida.

För, allt hänger ju ihop, tänker jag. Vår historia, vår läkning, vårt företagande, vårt liv. Vi är mångfacetterade varelser, och helhet och välmående i en del av vårt liv flödar ofta över även till de andra delarna.

vitbox20x20

write-your-self-stipendier

vitbox20x20

avdelarekurbits

vitbox20x20

Så, varmt välkommen att utforska mer av mitt hjärteprojekt Write Your Self om du vill. Du hittar oss på vår hemsida, Facebook eller Instagram.

Och ta hand om dig på allra mjukaste vis tills vi hörs igen.

*

Novemberstjärnhimlar och glimrande hopp,

Åsa-Saga

Att dela är omtanke

Det här kan vara just vad någon av dina vänner behöver läsa idag. Att dela är omtanke! Du delar enkelt texten med hjälp av sociala medier-knapparna här bredvid.

Om Åsa-Saga

Åsa-Saga är journalisten och språkkonsulten som hjälper egenföretagare både med deras textkommunikation och med att må bättre. Hon är uppskattad för sitt levande och språk och sina inspirerande texter, och har en ständig förkärlek för färger, naturen och personliga uttryckssätt.

Knyt kontakt med Åsa-Saga på en gång, genom ÅSASAGA, på Facebook, Instagram och hennes kontaktsida.