Är du trött på den där tvivelrösten som viskar att du och det du skapar är en fejk och att det inte kommer att gå vägen?

Önskar du att det skulle finnas en genväg bort från det; en genväg till mer säkerhet och ett sätt att liksom tjuvkoppla sig själv?

Det finns det.

Det finns en genväg.

Och faktiskt inte bara en, utan tolv.

Och jag vill dela dem med dig!

Kom, läs vidare:

Det är ju så lätt att tro att vissa föds med talang och underbara omständigheter som gör att deras kreativitet och företag och välmående blomstrar och lyckas alldeles av sig själva.

Men mina möten genom åren med människor, kreatörer och entreprenörer har lärt mig att det mycket sällan ser ut så.

Jag har därför skapat en e-bok som kärleksfullt men konkret lotsar dig tillbaka gång på gång till din främsta resurs:

Dig själv.

För: Vi behöver vara modiga och fokuserade, visst, men framförallt behöver vi också bli mer på vårt eget lag.

Ju mer vi vet vad vi behöver och ger oss själva det, desto mer får vi tillgång till vår energi, vår styrka, vår pepp, vår idérikedom och vår generositet. Allt det vi behöver som kreatörer, företagare och människor.

Och det behöver inte ens vara svårt. 

Inte med de här 12 genvägarna.

Den här e-boken ger dig handfasta resurser för att:

 

♥  Bli din egen bästa vän och sluta jämföra dig med andra.

♥  Få in fler saker i din vardag som gör dig glad.

♥  Kontakta dina inspiratörer.

♥  Välja din egen världsbild.

♥  Få mer framtidshopp.

♥  Hitta och bibehålla modet att gå din egen väg.

♥  Börja skapa ditt drömliv.

Åh vad jag tycker om din e-bok, Åsa-Saga! Tonen, språket och budskapet känns så rakt, och mjukt skriver du dig nära fram till läsaren. Och vilket bra urval av ämnen/tips/övningar! Massor med värde på dessa sidor.

Åsa Boström

Coach, författare & konstnär, ÅSA BOSTRÖM

Maken till färg- och glädjeexplosion får en leta efter! Explosionen sker lågmält och mjukt som en värmevåg genom kroppen i kontakt med dig Åsa-Saga. Vartefter jag läste kände jag mig mer och mer buren, och som att jag hade någon att hålla i handen när jag utforskar vad jag behöver för att må bra. Boken talar på så många nivåer och jag älskar det!

Petra Eleonora

Inspiratör, Petra Eleonora

Jag är långt ifrån en yogaintresserad, lugn feelgoodmänniska med tålamod att läsa recept och laga raw food, och befinner mig även långt ifrån insikten om att det nog vore bra att ägna sig åt sådant eller vila en stund ibland. En främmande människa på nätet som ska ge råd om hur jag ska leva eller som låter snäll genom skärmen – nja, det är inte min grej. Men – jag lockades av de vackra bilderna på Facebook, klickade in mig på hemsidan och laddade hem Åsa-Sagas e-bok, och trots att jag inte väntade mig att det skulle vara min genre fångade hon mitt intresse redan med den första punkten, som jag helt håller med om. En trevlig bok som ställer bra frågor och går att återkomma till när man behöver tänka annorlunda.

Maria-Thérèse Sommar

Fotograf, konstnär & skribent, Afiori

När du laddat ned e-boken här under så kommer du även att börja få mina inspirationsutskick direkt till din inkorg, en gång i månaden.

Och de är inte sälj och spam, utan helt enkelt resurser, inspiration och kunskaper som jag tror kan hjälpa dig ännu mer till den du vill vara och det du vill skapa.

Jag delar mitt allra finaste där.

Och vet du: Just nu får du både e-boken och inspirationsutskicken helt gratis. De är min gåva till dig, för att hjälpa dig framåt.

 

Så – kom med du också! 

Fyll i ditt namn och din mejladress i rutorna här under, så landar e-boken och det första välkomstmejlet i din inkorg, alldeles strax:

 Vad några av mina läsare tycker:

Vill bara berätta hur otroligt härliga och inspirerande dina nyhetsbrev är! Tack för allt du gör och delar med dig av!

Anita Öhrlund

Superbra! Ett inspirationsbrev som verkligen gör skäl för namnet. Vackert – så fint tonläge och läckra formuleringar. Stort tack!

Iréne Ödmark Hall

Läser din e-bok just nu, den är fantastisk!

Amelia

Tack för all styrka och skönhet du sprider Åsa-Saga. Jag hoppas att du fortsätter skriva länge, länge till.

Jonna

Tack för nyhetsbrevet från dig, ibland har jag inte tid att läsa, ser dem ligga där i inkorgen ett tag men idag läste jag det du skrivit och jag är glad över din sunda inställning. Att du förmedlar en bra balans mellan alternativa och sjukvården, att båda kan behövas och att de kan komplettera varandra. Du ger så mycket av dig och dina tankar är så fina att läsa! 

Karolina Vannebäck Pantzare

TACK Åsa-Saga för ett jättefint utskick som jag blev peppad och glad av! Hela din tipslista låter toppen! Sparar detta mail, t.o.m. skriver ut det eftersom det är så bra. :D

Maria Engström

Vilket fantastiskt nyhetsbrev Åsa-Saga, så inspirerande och igenkännande! Jag älskar idén med intervjuerna och att få ta del av detta rika. Jag läser allt du skickar ut, alltid intressant och bevisande – ja, att man kan välja hur man lever sitt liv menar jag då. Jag ser redan fram emot nästa brev du skickar ut till oss. Är så glad att jag får ta del av allt det du gör och vill dela med dig av. Och du skriver ju så fint så man blir glad bara utav att läsa dina fina ord Tack så innerligt!

Moni Ström-Lundin

Gillar verkligen det du skapar Åsa-Saga, du är en sann inspirationskälla!

Mia Wallerud

Det gläder mej att få ta del av dina tankar och ideér. Det är härligt att se att det finns sådana som du som har så mycket ideér och inspiration och är så full av kärlek och glädje och värme! Fortsätt med det kära Åsa-Saga!

Ursula Jacklin Åkesson

Välkommen du också: