Det finns en djup tillfredsställelse i att skapa något utifrån sitt eget huvud och hjärta, att få det att växa och ta form, och att sedan genom det kunna försörja sig och skapa ett bättre liv än man hade innan.

Och jag tänker att det gäller vare sig man bor i Sverige eller Bolivia eller någon annan stans.

 

 

Min drivkraft och kärlek finns i att hjälpa de som vill skapa sina liv, och alldeles speciellt de som vill göra det genom att ta det modiga steget att starta en egen verksamhet och röra sig mot sin dröm.

Dig och oss här i Sverige hjälper jag i detta genom mina tjänster och talanger inom kommunikation och välmående.

Och på ett globalt plan hjälper jag genom att låta 5 % av ÅSASAGAs intäkter gå direkt in i Kiva – en organisation genom vilken jag sedan lånar ut pengarna om och om igen till människor som vill skapa något eget och behöver låna ett litet kapital för att kunna börja.

 

Det kan vara Doris i Ecuador som vill låna pengar för att köpa en ko till sin lilla mejeriverksamhet, eller Rabije i Kosovo som vill låna pengar för att köpa sömnadsmaterial och sy och sälja.

Alla har de en dröm och ett mod. Och jag vill hjälpa, tusen gånger om.

Du kan se mer om Kivas vackra idé i videon här intill, och om du är nyfiken så kan du läsa mer om Kiva här.

 

Du och jag kan inte bara arbeta ihop; vi kan dessutom hjälpa världen en gnutta när vi gör det.

5 % av alla intäkter i ÅSASAGA går direkt till att hjälpa människor att få mer möjligheter, hopp och mer känsla av mening.

Hur blir det ännu bättre än så?

Superbra! Ett inspirationsbrev som verkligen gör skäl för namnet. Vackert – så fint tonläge och läckra formuleringar. Stort tack!

Iréne Ödmark Hall

Vill bara berätta hur otroligt härliga och inspirerande dina nyhetsbrev är! Tack för allt du gör och delar med dig av!

Anita Öhrlund

Vilket fantastiskt nyhetsbrev Åsa-Saga, så inspirerande och igenkännande! Och du skriver ju så fint att man blir glad bara av att läsa dina fina ord! Tack så innerligt!

Moni Ström-Lundin

TACK Åsa-Saga för ett jättefint utskick som jag blev peppad och glad av! Hela din tipslista låter toppen! Jag skriver ut detta mejl eftersom det är så bra!

Maria Engström

Tack för all styrka och skönhet du sprider Åsa-Saga. Jag hoppas att du fortsätter skriva länge, länge till.

Jonna