Tankar om självnärande rutiner & kreativ kommunikation

Högkänslighet x 2

Högkänslighet x 2

Under månaden som gått har jag varit en del i media och berättat om högkänslighet, self-care, och mitt behov av ensamtid. Här kan du ta del av två av intervjuerna – från Yoga World och från VästerbottensKuriren.

läs mer
Vad behöver du hjälp att läka?

Vad behöver du hjälp att läka?

Sedan i somras har jag äran att få vara del av Write Your Self – en global skrivrörelse som hjälper människor att återerövra sina röster och berättelser efter trauma. Genom våra program kan du få hjälp att finna ord för och återerövra just DIN berättelse, och genom det gå från känslor av ledsnad och maktlöshet till styrka och en väg vidare.

läs mer
Så blir du en bättre skribent på 20 minuter

Så blir du en bättre skribent på 20 minuter

Skrivkramp och blockering i huvudet drabbar emellanåt de flesta som försöker skriva texter. Men det finns knep för att nå flöde igen. Den här klassiska metoden hjälper de allra flesta till mer inspiration, och allt du behöver är ett kollegieblock, en penna och lite tid.

läs mer
Högkänslig + egenföretagare = Sant?

Högkänslig + egenföretagare = Sant?

För mig och många med mig är högkänsligheten en självklar del av vår personlighet. Men hur fungerar den egentligen om man behöver vara robust och stabil? Och hur kan vi hjälpa oss själva att bättre klara av de krav vi ställs inför? I min kommande e-bok samlar jag de bästa resurser jag hittat.

läs mer

Kategorier

Superbra! Ett inspirationsbrev som verkligen gör skäl för namnet. Vackert – så fint tonläge och läckra formuleringar. Stort tack!

Iréne Ödmark Hall

Vill bara berätta hur otroligt härliga och inspirerande dina nyhetsbrev är! Tack för allt du gör och delar med dig av!

Anita Öhrlund

Vilket fantastiskt nyhetsbrev Åsa-Saga, så inspirerande och igenkännande! Och du skriver ju så fint att man blir glad bara av att läsa dina fina ord! Tack så innerligt!

Moni Ström-Lundin

TACK Åsa-Saga för ett jättefint utskick som jag blev peppad och glad av! Hela din tipslista låter toppen! Jag skriver ut detta mejl eftersom det är så bra!

Maria Engström

Tack för all styrka och skönhet du sprider Åsa-Saga. Jag hoppas att du fortsätter skriva länge, länge till.

Jonna