Du förtjänar att framstå som ett proffs.

(Och du inte bara förtjänar det. Det kan dessutom göra hela skillnaden för framgången i din verksamhet.)

Det hela är egentligen ganska krasst: Att lyckas som kreatör och företagare i den moderna världen kräver att du har bra texter.

Varför?

Tänk marknadsföring.

Och tänk internet.

Vi lever i den digitala kommunikationens tid, och internet är alldeles fullt av publik och potentiella kunder som med rätt inbjudan inget hellre vill än att säga JA till dina strålande idéer och det användbara du erbjuder.

Om du bjuder in dem rätt, förstås.

Och en stor del av sättet du bjuder in dem på sker genom – du gissade det: Din kommunikation. Dina texter. Dina skrivna ord.

Hur kommunicerar du egentligen genom din hemsida, dina utskick, dina sociala medier?

Hur lätt och energifyllt och inbjudande är det?

Och hur professionellt?

Riktigt bra texter lockar och dansar och svänger och får dina potentiella kunder att vilja klicka och dela och öppna och köpa allt du har och ger och erbjuder världen.

Den andra sortens texter… tja. De når liksom inte igenom bruset. Responsen blir liten och i värsta fall noll.

Det gör mig lika sorgsen varje gång jag ser det hända.

Du och din idé förtjänar ju bästa tänkbara förutsättningar.

Vill du, så kan jag hjälpa dig att skapa just den sortens förutsättningar.

Jag är utbildad till språkkonsult, journalist och utbildad inom kommunikation & marknadsföring online, och jag har 20 års erfarenhet av att producera och arbeta med texter.

Och jag skulle så gärna hjälpa dig!

Kanske är du egenföretagare, kreatör, entreprenör, och skapare av produkter eller tjänster som du så innerligt vet kan vara till glädje för människor?

Och kanske skulle du vilja nå ut med ditt budskap på ett sätt som känns inbjudande och professionellt, men tycker att texterna du själv skriver liksom bara blir styltiga och stela och inte alls sådär bra som det du tänker i ditt huvud?

Jag kan hjälpa dig.

Vi kan fixa det galant.

Kom, läs mer här nedanför om hur vi kan arbeta tillsammans!

 

MINA KOMMUNIKATIONSTJÄNSTER KAN HJÄLPA DIG ATT:

♥  Vara lugn och stolt när du hänvisar folk till din hemsida, eftersom du vet att den kommunicerar just det du vill att den ska kommunicera.

♥  Känna mer självförtroende som företagare.

♥  Sätta ord på dina gåvor på ett sätt som får dem att lyfta och sjunga och locka alla som kommer i kontakt med dem.

♥  Slippa tyngden och det dåliga samvetet att ”Jag borde verkligen fixa till mina texter”.

♥  Ta ditt varumärke till nästa nivå - 100% proffs, hela vägen igenom.

♥  Få fler kunder, genom att din ständiga dygnet-runt-försäljare (din hemsida) bygger tillit och relation och är slipad till sitt allra bästa.

asasaga_illu_300px

Jag har fått bättre formulerade texter, som är mer riktade mot kunden men ändå på ett personligt sätt. Det kändes som att du förstod vad jag ville ha, och det har fungerat mycket bra. Bra jobbat!

Kajsa Nilsson

Grafiker & illustratör, Kajsaform

Skrivande är mitt yrke som jag utövar dagligen, så jag var tveksam till om jag skulle kosta på mitt manus en språkgranskning. Men Åsa-Saga lyfte min text till helt andra höjder!

Jag blev förvånad att det gick att göra texten så mycket bättre – bättre flyt, och mycket bättre förståelse när man läser, då Åsa-Saga är suverän på att hitta till exempel syftningsfel som man blir blind för själv.

Och hon har ett så fantastiskt ödmjukt och professionellt sätt att ge kritik och förbättringsförslag på. Jag känner mig jättebra fast hon påpekar saker som kan bli ännu bättre!

Jag är jätteglad att jag anlitade henne!

Lars-Göran Halvdansson

Journalist, coach & författare, LOS Utveckling AB

Jag har inga tveksamheter inför att anlita Åsa-Saga till mina olika slags texter. Jag tycker att hon är en språkartist! Hon ger smidiga lösningar på detaljnivå i texten och ändå har koll på textens helhet, stil och röda tråd.

I samarbetet är hon också enkel att förstå och kommunicera med. Hon hittar nästan alltid smidiga, eleganta och lättillgängliga textalternativ när jag känner att jag kört fast. Ge henne dina pengar och du får tillbaka hög kvalitet!

Henrik Storm

Attraktionskonsult, Attraktionsakademin

Jag rekommenderar definitivt  Åsa-Sagas texttjänster - hennes engagemang, servicekänsla och trevliga bemötande är outstanding!

Anette Faringer

Bildterapeut, Bildterapi Centrum Stockholm

Jag gillar att skriva och tycker generellt om att göra det mesta av marknadsföringen i min verksamhet själv. Att anlita någon till att skriva mina texter kändes inte självklart men jag är glad att jag gjorde det!

Åsa-Saga är väldigt bra på att lyssna in och förstod precis vad som behövdes för att skriva en bättre ”Om mig”-text; en text som faktiskt känns mer personlig än om jag skrivit den själv!

Det känns fortfarande som mina ord, men texten är ännu bättre riktad mot mina kunder och förklarar min verksamhet på ett mycket bra sätt. Riktigt bra jobbat!

Daniel Nilsson

Filmproducent & fotograf, Daniel Nilsson

Just nu erbjuder jag tre kommunikationstjänster:

♥  ”Se dig med kundens ögon”. En professionell analys och utifrånblick på din hemsida, och en skriftlig feedback med 5 konkreta förslag till hur du enkelt kan göra sidan bättre.

♥  ”Berätta vem du är”En fullständig hjälp att skapa den viktiga men ofta så svårskrivna Om mig-sidan till din hemsida, på ett sätt som smart och elegant lyfter fram kärnan i den du är och det du erbjuder.

♥  ”Jag är på ditt team”. En möjlighet för dig att anlita mig timvis eller projektvis till att ta hand om din hemsida, blogg, nyhetsbrev, texter eller annan slags kommunikation.


Du kan läsa mer om tjänsterna här under.

se-dig-med-kundens-ogon


Hur framstår du egentligen, sett utifrån? Förstår de som besöker din hemsida vad du gör, varför de borde gilla dig, och hur de kan köpa det du erbjuder? Eller är din hemsida kanske inte så tydlig som du tror?

Nuförtiden är hemsidan din kanske viktigaste kommunikationskanal, och det är snudd på omöjligt att inte bli hemmablind inför sitt eget. Jag erbjuder därför ett enkelt sätt för dig att slippa allt funderande: Du får en professionell utifrånblick på din hemsida, och konkreta förslag till förbättringar i dess kommunikation. Snabbt och lätt.

 

INNEHÅLL: 

”Se dig med kundens ögon” inleds med att du får ett formulär att fylla i. Där anger du adressen till hemsidan du vill ha en analys av, och får svara på frågor om ditt syfte med sidan. 

När du har skickat tillbaka formuläret, och vi har bekräftat att vi förstår varandra, så går jag med mina kunskaper inom språkpsykologi, webbkommunikation och marknadsföring sedan steg för steg igenom din hemsida – Vad fungerar och inte? Hur kommunicerar du? Vad saknar jag som kund? Vad vill du att hemsidebesökaren ska göra eller känna, och hur väl fungerar det egentligen?

När min analys är klar får du en skriftlig feedback med 5 konkreta förslag på hur du enkelt kan göra din hemsida effektivare direkt.

 

RESULTAT: 

♥  Du har fått 5 konkreta förslag på hur du kan göra så att just att din hemsida kommunicerar bättre.

♥  Du känner inte längre ovisshet kring om du är helt ute och cyklar med din hemsida och hur den egentligen uppfattas av nya sidbesökare.

♥  Du känner dig mer lugn och självsäker i vetskapen om att de största missarna på hemsidan har rättats till, att den fungerar, och att den bättre tar hand om och svarar på de frågor dina nya besökare har.

 

KÖP: 

För att anlita mig, eller om du har ytterligare frågor, så kontaktar du mig enkelt här eller via info@asasagakommunikation.se.

PRIS:

3000 kr + moms 25 %

dator-i-saxnas-248px

beratta-vem-du-ar


Som egenföretagare är du ditt varumärke i allt du kommunicerar, är och gör. Du är det som i grunden särskiljer dig från konkurrenterna. Kanske har du redan anat att den mest besökta sidan på din webbplats är ”Om mig”? Men har du koll på vad den sidan bör säga och vad den bör göra för dig?

Det vackra med företagande – och det som jag använder mig av när jag skapar din Om mig-sida – är att det till så stor del handlar om mänskliga relationer och om tillit. Det spelar ingen roll hur användbara och professionella produkter och tjänster du erbjuder om du inte är en människa som dina potentiella kunder känner att de kan relatera till. Som enpersonsföretagare och som kreatör är det alldeles avgörande!

Vilken typ av person är du? Viken är din historia? Hur kan dina potentiella kunder relatera till dig och känna att just du är den de vill köpa produkter eller tjänster av? För att de som besöker din hemsida ska gå från sidbesökare till kunder behöver de inte bara få veta hur du kan hjälpa dem, utan också vem du är, vad du älskar och varför du gör det du gör. Och de vill kunna känna tillit till dig.

Och för att de ska kunna känna den tilliten måste du berätta vem du är.

Men det är så himla svårt!” säger du kanske.

Vilken tur då att jag kan hjälpa dig att göra det!

INNEHÅLL:

I ”Berätta vem du är” lotsar jag dig fram till din unika berättelse, som jag sedan omvandlar till text. Allt du behöver göra är att prata.

Under en timmes intervju/samtal tillsammans på telefon eller Skype använder jag min journalistiska erfarenhet kombinerat med mina kunskaper inom kommunikation och onlinemarknadsföring för att på ett enkelt sätt hjälpa oss att hitta kärnan i det du är och erbjuder, och hur vi kan dela det med din publik.

Efter vårt samtal skriver jag sedan en Om mig-text till dig, som inte bara är proffsig och relationsskapande utan som dessutom svänger och sjunger alldeles som du.

RESULTAT:

♥   Du får en Om mig-sida som undviker de vanliga nybörjarmisstagen och fallgroparna och istället kommunicerar både inbjudande och professionellt med dina sidbesökare.

  Du slipper försöka traggla fram en presentation av dig själv, och kan istället lägga din tid på det du är bäst på och som för ditt företag framåt.

♥   Du kan stolt och avslappnat hänvisa dina kontakter till din hemsida eftersom du vet att den tar hand om det viktiga första intrycket och ger bästa tänkbara bild av dig.

 

KÖP: 

För att anlita mig, eller om du har ytterligare frågor, så kontaktar du mig enkelt här eller via info@asasagakommunikation.se.

PRIS:

5000 kr + moms 25 %

asasaga-cirkel-248px

 

Jag-ar-pa-ditt-team


Wordpress, Squarespace, Photoshop, hemsida, blogg, nyhetsbrevsutskick, facebookheader, den där texten som måste skickas in, och hur var det nu igen – går det att schemalägga automatiska uppdateringar till Instagra
m? Hur ska man få tid att sätta sig in i allt? Jag vill ju bara göra det jag är bäst på!

Som företagare som vill synas och marknadsföra sig på ett modernt sätt finns mycket som liksom kommer med på köpet i din verksamhet. Sådant som du behöver sätta dig in i, som du behöver göra trots att det är trögt, och som tar tid. Ofta mycket tid. Tid som du kanske knappt har! Tänk så lindrigt om någon bara kunde hjälpa dig – lära dig hur du gör, eller helt enkelt bara snabbt och lätt göra det åt dig!

Vet du?

Jag är på ditt team.

Jag hjälper dig

Jag kan fixa det där så himla enkelt.

 

INNEHÅLL: 

Det du i grunden får genom ”Jag är på ditt team” är mer lugn i hjärnan och mer fri tid. Som egenföretagare har du kanske ännu inte lyxen att kunna ha människor anställda för att göra det som inte hör till dina kärnkompetenser, men genom ”Jag är på ditt team” är det just den lyxen du får för en stund. Jag är professionell, jag är snabb och jag vet vad jag gör, och en timme eller två för mig räcker långt.

Du meddelar mig helt enkelt vad du vill ha hjälp med, jag ger besked om hur många timmar det kommer att ta för mig, och sedan kör vi. Det behöver inte vara besvärligare än så.

Vill du ha mig mer på ditt team än bara några timmar så går det förstås också bra. Jag har kunder som anlitar mig som resurs under hela projekt, eller återkommande för exempelvis nyhetsbrevsutskick varannan vecka. Kontakta mig här nedanför så hittar vi en lösning och en prisnivå som passar för just dina behov.

 

RESULTAT: 

♥  Det blir gjort! Och du behöver inte fixa allt helt själv.

♥  Du känner dig mindre stressad, eftersom du får mer tid över till det som är viktigt, och till det som kräver att du utför det.

♥  Du får sannolikt mer pengar in på kontot, eftersom du kan ägna din tid åt att skapa och sälja det du är bäst på, istället för att traggla och lära dig WordPress/nyhetsbrev/valfritt huvudbry.

 

KÖP: 

För att anlita mig, eller om du har ytterligare frågor, så kontaktar du mig enkelt här eller via info@asasagakommunikation.se.

PRIS:

1000 kr/timme + moms 25 %

Jag-ar-pa-ditt-team-resurscirkelbild

VANLIGA FRÅGOR:

Är det verkligen värt det att investera i detta? Jag kan ju skriva själv, det kan väl alla?

Det klart att alla kan skriva själv. Precis som att alla kan laga mat eller fotografera eller snickra ihop ett bord själv. Frågan är bara – vilken kvalitet har slutresultatet? Och vilken kvalitetsnivå vill du att din verksamhet ska associeras med?

Jag har specialiserat mig på texter i 20 år – jag vet vad som svänger och inte, vad dina ordval kommunicerar, hur våra hjärnor tar till sig olika språkstrukturer på såväl skärm som papper, och inte minst vilka faktorer i din text som gör dina potentiella kunder negativt inställda till dig (vare sig du vill det eller inte).

Det klart att du kan skriva själv. Det kan ju alla, det vet jag. Men din kommunikation är så avgörande för hur du uppfattas av kunder och andra – jag skulle så gärna vilja att du fick bästa tänkbara förutsättningar där! Du är ju så himla värd det. Och jag vet att jag kan hjälpa dig att ta det till nästa nivå.

Men tänk om jag inte blir nöjd med resultatet?

Ingen fara! Texter och kommunikationsmaterial kräver alltid ett par justeringsvändor fram och tillbaka, men skulle det landa i att du ändå inte är nöjd med slutresultatet så behöver du inte betala mig ett öre. Det är min garanti till dig.

Jag skulle vilja ha hjälp med en annan textgrej än de du nämner här, går det bra?

Absolut! Jag har erfarenhet av de flesta typer av textarbeten, och hjälper regelbundet kunder med allt från att sätta upp nyhetsbrevsfunktioner och bygga hemsidor till att korrekturläsa manus och skapa broschyrer. Hör av dig till mig här eller på info@asasagakommunikation.se så utforskar vi vidare vilken hjälp och vilken lösning som skulle kännas bra för dig.

Superbra! Ett inspirationsbrev som verkligen gör skäl för namnet. Vackert – så fint tonläge och läckra formuleringar. Stort tack!

Iréne Ödmark Hall

Vill bara berätta hur otroligt härliga och inspirerande dina nyhetsbrev är! Tack för allt du gör och delar med dig av!

Anita Öhrlund

Vilket fantastiskt nyhetsbrev Åsa-Saga, så inspirerande och igenkännande! Och du skriver ju så fint att man blir glad bara av att läsa dina fina ord! Tack så innerligt!

Moni Ström-Lundin

TACK Åsa-Saga för ett jättefint utskick som jag blev peppad och glad av! Hela din tipslista låter toppen! Jag skriver ut detta mejl eftersom det är så bra!

Maria Engström

Tack för all styrka och skönhet du sprider Åsa-Saga. Jag hoppas att du fortsätter skriva länge, länge till.

Jonna